В онлайн магазин navimow.bg потребителят има възможност да избере метода на плащане на поръчаните от него стоки и услуги. 

  • Наложен платеж (в брой или с банкова карта при доставка)

Потребителят плаща в брой при доставка в брой или с банкова карта, ако куриерът разполага с мобилен Пос терминал. 

Важно:  В някой случаи за плащането в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП). Ще получите фискален документ от куриерската фирма, който замества касовата бележка и удостоверява, че сте осъществили плащане. 

  • Банков превод по сметка на фирма “Коледжиков” ЕООД

Банкова сметка: BG46PRCB92301039394821 при Про Кредит Банк, клон гр. София.

Важно: Моля преди да платите конкретен продукт по банков път, първо да се свържете с наш търговец, за да потвърди, че продуктът е наличен, и да ви издаде проформа фактура. 

Изпълняваме поръчки, платени по банков превод, след постъпване на сумата по сметката на фирма “Коледжиков” ЕООД.       

  • Кредитна/дебитна карта

В онлайн магазин navimow.bg е възможно извършване на плащания чрез виртуален ПОС терминал, предоставен от Банка ДСК ЕАД част от OTP group, обслужваща Търговеца, с банкови карти VISA, MasterCard, Maestro и карти с логото на БОРИКА без физическото представяне на банкова карта на Търговеца, а чрез възможност за включване в системите за автентификация Verified by Visa, MasterCard SecureCode и секретен код на БОРИКА при плащания през Интернет. 

Фирма “Коледжиков” ЕООД по никакъв начин не събира, не съхранява и не обработва картови данни. Цялата информация за това се въвежда от клиента на платежната страница на Банка ДСК ЕАД, която е сертифицирана от МКО и поддържа 3D Secure Code – система за идентификация на картодържател в реално време при плащане на виртуален ПОС чрез секретна парола и осигуряване на максимална сигурност на картово плащане при Интернет търговец

Важно: Приемат се плащания само с банкови карти издадени от България.

  • Купуване на лизинг

В случай че потребителят избере начин на плащане “Купи на лизинг”, следва да избере кредитор: УниКредит, BNP Pariba или Ти Би Ай Банк.  

Стъпки при избран кредитор УниКредит:

В онлайн магазин Коледжиков на Ваше разположение има специална форма за заявяване на кредит от УниКредит. От Вас се иска: 

  • Да изберете на колко погасителни вноски ще изплатите желаните стоки и услуги и да отбележите, че се съгласявате с Общите условия на UniCredit. Следва форма, в която трябва да въведете своите лични данни: Име, Фамилия, ЕГН, Телефон, E-mail и по желание коментар и допълнителен телефонен номер. 
  • Представител на УниКредит ще се свърже с Вас, за да Ви зададе няколко допълнителни въпроса. 
  • След минути ще получите отговор дали сте одобрени. Наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточните подробностите по извършването на покупката. 

Стъпки при избран кредитор БНП Париба или Ти Би Ай Банк:

В тези два случая трябва да дойдете на място във физически магазин на Коледжиков и да попълните заедно с наш търговец Форма за заявяване на кредит (носете личната си карта). Непосредствено след изпращането й представител на кредитора ще Ви се обади, за да ви зададе няколко допълнителни въпроса. До няколко минути ще знаете дали сте одобрени, или не. 

Допълнителна информация

Всички плащания се извършват в български лева, независимо от вида на разплащане.

В зависимост от избрания от Вас начин за плащане ще получите съответната информация, касаеща плащането (данни за банково плащане, препратка към електронно терминално разплащане, инструкция за плащане на каса или др.). 

Потребителят заплаща стойността по фактурата на закупената стока с включена цена за доставка (извън случаите, в които му се полага безплатна доставка). При покупка на кредит цената за доставка не влиза в размера на отпуснатия стоков кредит. Тя се заплаща отделно.

Когато правите поръчка, която ще платите на кредит, тя постъпва за разглеждане и одобрение към съответната кредитна компания. След издаване на становище за одобрение на стоков кредит служител на фирма “Коледжиков” ЕООД ще се свърже с Вас, за да уточни детайли за доставката на стоката с придружаващия я пакет документи за подпис. Като Клиент Вие трябва предварително да подготвите копие на личната Ви карта, заверено лично от Вас с подпис и "Вярно с оригинала", което ще предадете на куриера заедно с подписаните документи.

Клиентите нямат право да извършват чрез Виртуалния ПОС терминал на уебсайта на фирма “Коледжиков” ЕООД неправомерна трансакция или трансакция, извършена при условията на "измама" – трансакция, съзнателно (преднамерено) извършена с карта или картови данни, придобити по незаконен начин (изгубена, открадната, получена на базата на фалшиви документи и др.), както и с фалшифицирана или подправена карта, или с присвоени картови данни. Такава транзакция е направена без знанието и съгласието на автентичния картодържател и без неговото разрешение.

Независимо от валутата, с която разполагате по сметка, всички трансакции ще бъдат извършвани в български лева според актуалния обменен курс на Вашата банка. Всички цени са крайни с включено ДДС.

В случаите, когато се наложи да се възстанови сума при направено плащане с дебитна/кредитна карта, то това може да стане само и единствено по сметката на картата, с която е направено плащането, и в 7-дневен срок.

Екипът на navimow.bg ще се свърже с Вас при обработване на поръчката Ви!


За повече информация може да се свържете с нас: 


гр. София

Адрес: На ъгъла на бул. “Д-р Г.М. Димитров” и ул. "Проф. Георги Златарски" 6, на 100 м от бул. “Симеоновско Шосе” по посока 4-ти км 

e-mail: [email protected]

телефон: 0885 47 99 18

гр. Варна

Адрес: ул. "Васил Петлешков" 12 (до Технически университет и 10-ти пощенски клон)

e-mail: [email protected]

телефон: 052 30 35 90, 052 30 36 96, 0888 52 61 33


Д
анни на фирма Коледжиков ЕООД


гр. Варна, ул. "Васил Петлешков" №12

Булстат: BG103000896

Мол: Иван Коледжиков

телефон: 0888 52 61 33

e-mail: [email protected]

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички