Segway Navimow

Segway Navimow е уникална косачка робот, която не изисква полагането на ограничителни кабели по периметъра на терена, който коси. Тя се задвижва от модерна технология EFLS с прецизно позициониране до сантиметър и изкуствен интелект. Благодарение на интуитивното смартфон приложение, достъпно за Android и iOS устройства, може да управлявате косачката робот отвсякъде и по всяко време.

Приложението Navimow представлява не само смарт дистанционно управление, но и може да бъде използвано като справочник за ценна информация. Само с няколко докосвания потребителите ще намерят подробни видеоклипове с уроци и ясни насоки, които правят инсталирането на Navimow лесно.

Необходимо е да изтеглите приложението Navimow от App Store или Google Play. Следват набор от прости инструкции, за да очертаете виртуалните граници на своята морава. Средното време за настройка е от 20 до 30 минути, ако следвате стъпките. В допълнение към използването на приложението Navimow за настройване и регулиране на зоната на косене, потребителите могат дистанционно да управляват и наблюдават косачката с лекота от всяко място и по всяко време.

Косачка робот SEGWAY NAVIMOW H1500E
Косачката робот Navimow H1500E е подходяща  за тревни площи до 1500 m². Тя използва виртуална граница, като напълно елиминира необходимостта от...
Редовна цена 4 398.00 лв. Цена 4 198.00 лв.
  • -200.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички