Условия за ползване на Navimow.bg

Navimow.bg е собственост на фирма Коледжиков ЕООД - дружество, регистрирано по реда на Търговския закон на Република България с ЕИК 103000896, със седалище и адрес на управление: гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12.

Настоящите УСЛОВИЯ уреждат взаимоотношенията между фирма Коледжиков ЕООД (наричана по-долу Navimow.bg или Търговец) от една страна и потребителите на Navimow.bg (наричани по-долу Потребител). 

Navimow.bg е виртуална платформа за продажба на роботи косачки и аксесоари за тях. 

Зареждайки Navimow.bg в браузъра си, Вие се съгласявате с настоящите Общи условия, с Политиката за защита на личните данни и Политиката за бисквитките и потвърждавате, че ги приемате.

1. Условия за ползване 

1.1. За да използва услугите на Navimow.bg и да пазарува стоки от него, Потребителят трябва да е пълнолетно физическо лице, юридическо лице или друго правно образувание или организация. Той не е задължен да прави регистрация. Ако реши да си направи такава, трябва да попълни регистрационна форма. В нея трябва да впише своите имена, e-mail, парола и дата на раждане (не е задължително), както и да се съгласи с Общите условия и политиката за поверителност. Регистрацията в Navimow.bg позволява да се използва вече съществуващ акаунт на Потребителя във Facebook или Gmail. 

1.2. Когато Потребителят закупува стоки или услуги от Navimow.bg, той трябва да предостави коректни и верни данни на Търговеца. 

1.3. При успешна регистрация Потребителят получава на посочената от него електронна поща потвърждение, съдържащо e-mail-а, с който ще може да влиза в създадения от него профил в онлайн магазина на Търговеца. 

1.4. Търговецът си запазва правото да анулира създаден профил, ако данните в него са посочени некоректно и/или неточно. 

1.5. Търговецът си запазва правото да откаже поръчка на клиент.

1.6. Всеки един продукт в Navimow.bg е с посочени наименование, артикулен номер, марка и модел, основни характеристики, функционалности и крайна цена в лева (с включен ДДС). 

1.7. Цената за доставка (в случаите, в които се заплаща от клиента) зависи от тарифния план на избраната от Потребителя куриерска фирма. 

1.8. Търговецът си запазва правото да променя, прекратява, разширява или да ограничава продуктовия асортимент по време на провеждана промоционална кампания. 

1.9. Търговецът предоставя на Потребителя техническа информация за всеки закупен продукт спрямо техническите характеристики, дадени от Производителя (съществува вероятност от неволни технически грешки).

1.10. Търговецът има задължението да уведоми потребителите, направили поръчка на изчерпан продукт, за невъзможността тя да бъде изпълнена. В този случай наш търговец ще ви предложи наличен аналогичен, сходен или алтернативен продукт.

1.11. Търговецът не носи отговорност за неточно или невярно изпълнена поръчка, когато Потребителят е предоставил невярна, неточна, непълна или неактуална информация. 

1.12. Пазарувайки в Navimow.bg, потребителят се съгласява да получава бюлетин на електронната си поща. Той може да се откаже от него по всяко време, като се свърже с търговеца по телефон или имейл.  

2. Задължения на потребителите при регистриране

2.1. Когато Потребителят регистрира профил в Navimow.bg, той се задължава да впише вярна, точна и актуална информация. Той може да промени подадените данни по всяко време. 

2.2. В случай че Потребителят подаде фалшива, неточна, непълна или неактуална информация, Търговецът си запазва правото да изтрие и/или закрие създадения профил. 

3. Закупуване на стока и/или услуга от онлайн магазина

3.1. Потребителят може да пазарува в Navimow.bg като създаде профил, чрез вече съществуващ акаунт във Facebook и Gmail или като гост, като попълни необходимата информация във формата за поръчка: имена, e-mail, телефон, начин на доставка, начин на плащане и др. 

3.2. Потребителят може да поръча продукт като натисне бутона “Купи”. След натискането му продуктът се добавя в “Количка”. За да бъде приключена поръчката, необходимо е да бъде попълнена коректно бланка с лични данни и информация за плащане и доставка. 

3.3. При успешно направена поръчка Потребителят получава известие по e-mail, който предварително е предоставил на Търговеца. В него ще бъде упомената информация за направената поръчка - избрани продукти, единична цена обща стойност на поръчката, адрес за доставка и друга полезна информация. 

3.4. В  Navimow.bg Потребителят може да използва опцията “Бърза поръчка”, при която представител на Търговеца ще се свърже с него във възможно най-кратък срок, за да се уточнят подробностите около поръчката. 

3.5. Потребителят може да разглежда съдържанието на количката, да добавя в нея нови продукти или да премахва вече добавени. 

3.6. При невъзможност поръчката да бъде изпълнена поради наличие на независещи от Търговеца причини Потребителят ще бъде информиран по e-mail или телефон. 

3.7. Всяка една постъпила заявка за поръчка, преди да бъде потвърдена за изпълнение, се обработва от представител на Търговеца, който се свързва по e-mail или телефон с Потребителя.  

3.8. Регистрираният в Navimow.bg потребител може да следи в профила си историята на своите поръчки, върнати продукти, любими продукти, кредитни известия и др.

3.9. Всички продукти, включително тези в промоция, се предлагат за покупка до изчерпване на количествата, дори и това да не е изрично отбелязано на друго място в сайта.

3.10. Когато Потребител поръча продукт, който е изчерпан, Търговецът задължително го уведомява и предоставя алтернативни решения или допълнителна възможност за поръчка на желания продукт. 

3.11. Търговецът си запазва правото да отмени поръчка, ако е нарушено някое от настоящите общи условия. За това Потребителят ще бъде своевременно уведомен.

3.12. На постъпили писмени запитвания във формата за контакт с Търговеца се отговаря във възможно най-кратък срок и най-късно до 14 дни, считано от следващия работен ден от датата на получаване.

3.13. При възникване на спор между Потребителя и Търговеца може да се обърнете към съответните органи за алтернативно решаване на спорове (АРС) - помирителните комисии към Комисия за защита на потребителите на адрес: https://kzp.bg/. При възникване на спор свързан с онлайн продажба може да използвате сайта за онлайн решаване на спорове (ОРС)

4. Заплащане на закупени стоки и услуги

4.1.Потребителят може да използва няколко метода за заплащане на желаните стоки и услуги: 

Наложен платеж (Плащане в брой при получаване на стоката)

Банков превод по сметка на Търговеца (Задължително уточнете по телефон или имейл с търговец на Коледжиков ЕООД дали продукта, който възнамерявате да платите по банков път, е наличен.)

На кредит (Уникредит Кънсюмър Файненсинг, Ти би Ай Банк, БНП Париба)

Кредитна/дебитна карта (българска) (Задължително уточнете по телефон или имейл с търговец на Коледжиков ЕООД дали продукта, който възнамерявате да платите с карта, е наличен.)

4.2. Всички плащания се извършват в български лева. 

4.3. В зависимост от избрания метод на плащане Потребителят получава от Търговеца съответната информация, касаеща плащането. 

4.4. Когато Потребителят изберете метод на плащане “На кредит”, той трябва да заяви това чрез попълване на форма за кандидатстване. След издаване на становище от съответната кредитна компания, Търговецът се свързва с Потребителя, за да уточни детайлите за доставката на стоката. 

5. Доставка на закупени стоки 

5.1. Фирма Коледжиков ЕООД предлага няколко начина за получаване на закупена от онлайн магазина стока: доставка с куриер и вземане от физически магазин на Търговеца.

5.2. Стандартният срок за доставка е от 1 до 3 работни дни след потвърждаване на поръчката от Търговеца. Този срок не важи за стоки и услуги, които изискват технологично време. Потребителят получава конкретна информация за срока на доставка на желания от него продукт от Търговеца. 

5.3. При поръчка на стойност над 1000 лв. - тя следва да се плати по банков път. Ако Клиентът предпочита наложен платеж, стойността на доставката се поема от него. 

5.4. Доставките се извършват на територията на Република България и в целия свят, като във втория случай е необходимо допълнително доуточняване с търговец на Коледжиков ЕООД .

5.5. Търговецът не носи отговорност за забавяне на доставката поради независещи от него обстоятелства. 

5.7. При доставка продуктите следва да бъдат прегледани от Потребителя. 

5.8. Ако при получаване потребителят констатира наличие на външни видими дефекти, следва да се свърже с Търговеца по e-mail или телефон. Преценява се дали да бъде изпратена нова част, или машината трябва да бъде върната за смяна на частта. Възможна подмяна на цялата машина при преценка на търговеца. 

5.9. Ако Потребителят приеме доставката без забележки, последващи претенции за външни видими дефекти по стоката са неоснователни и няма да бъдат удовлетворени. 

5.10. Търговецът не носи отговорност, ако Потребителят е посочил неточен или грешен адрес, лице за контакти и/или телефон за доставка. 

6. Отказ от закупен продукт

6.1. Когато Потребителят е платил желания от него продукт, но се отказва от него, преди изпращането на пратката, Търговецът му възстановява заплатената сума в срок до 3 работни дни, като използва същото платежно средство, използвано при първоначалната трансакция. 

6.2. Потребителят има право да се откаже от закупен продукт в срок до 30 дни от неговото закупуване при следните условия: 

Трябва да бъде фабрично нов, в търговски вид

Не трябва да бъде използван, да няма удари, надрасквания, деформации или да бъдат извършвани ремонти по него

Фабричната му опаковка трябва да е запазена и непокътната

Трябва да се върне в същото състояние, в което е получен, придружен с всички документи и прилежащи инструменти, документ за покупка (касов бон и/или фактура), гаранционна карта, инструкции за употреба, консумативи, аксесоари, промоционални продукти и подаръци изпратени към него.

7. Гаранционно обслужване

7.1. Всеки един продукт в Navimow.bg е с конкретен гаранционен срок. Законово той е 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица, считано от датата на покупка. 

7.2. В случай на възникнал гаранционен проблем Коледжиков ЕООД, както и нашите партньори, сме длъжни да отстраним този проблем в срок от 30 календарни дни от датата на получаване на машината в наш сервиз или в сервиз на нашите партньори, в случай че не възникнат форсмажорни обстоятелства, свързани с доставка на необходимите за подмяна части или елементи.

8. Други

8.1. Потребителят носи отговорност в случай на нарушаване на настоящите Общи условия и каквото и да е нарушаване на приложимото законодателство при използването на сайта и неговото съдържание и е длъжен да обезщети Дружеството за всички вреди - претърпени загуби и пропуснати ползи, резултат на нарушението, включително за платени имуществени санкции, адвокатски възнаграждения и други разходи, вследствие на предявени искове от и/или платени обезщетения на трети лица.

8.2. В случай, че някоя от клаузите по настоящите Общи условия се окаже недействителна, това няма да влече недействителност на настоящите Общи условия. Недействителната клауза ще бъде заместена от повелителните норми на закона или установената практика.

8.3. За всички неуредени от настоящите Общи условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

8.4. Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени спорове, породени от приложението на настоящите Общи условия, включително относно тяхното тълкуване, недействителност, изпълнение ще бъдат разрешавани от компетентния по действащото българско законодателство съд в град София.

Настоящите Общи условия са актуализирани на 31.03.2023 г.

Адрес на администратора и поддържащия екип: [email protected]

Navimow.bg използва бисквитки (cookies). Какво точно представляват те и как може да ги управлявате, може да научите от следващите редове. 

Какво представляват бисквитките?

Бисквитките са малки текстови файлове, които се съхраняват на Вашия компютър и се използват от сайта, за да се подобри „потребителското изживяване“  при всяко следващо Ваше влизане. 

За какво използваме бисквитките?

Използваме бисквитки, не за да следим потребителите или да ги идентифицираме, а за да получим полезна информация за това как се използва онлайн магазинът и как може да го подобрим, за да отговаря максимално на Вашите потребности. Без информацията, която получаваме от системата използваща тези бисквитки, ние няма да можем да предоставяме някои от услугите, които предлагаме.

Какви видове бисквитки използваме?

Navimow.bg използва Google Analytics - водещ инструмент за събиране на информация за поведението на потребителите. Той показва броя на посетителите и ни дава ценни данни като продължителността на разглеждане на сайта, среден брой посетени страници от потребител и др.

Google Analytics е лесен за използване инструмент, който помага на собствениците на сайтове да анализират взаимодействието на потребителите със съдържанието на сайта. Когато потребителят разглежда уеб страниците, Google Analytics предоставя на собствениците на сайта Java Script тагове (библиотеки) за запис на информация относно страница, видяна от потребителя, например URL адреса на страницата. Java Script библиотеките  използват HTTP Cookies да „запомнят“ какво е правил потребителят на страниците на сайта.

Важно: Google Analytics не съхранява каквато и да е лична информация за посетителите на сайта.

Google Analytics поддържа два типа JavaScript библиотеки (тагове) за измерване на използването на сайта: analytics.js и ga.js. Следващите редове описват как всеки от тях използва бисквитки.

analytics.js Java Script библиотеката използва бисквитки за уникалните потребители на сайта (които посещават сайта повече от веднъж) и за измерване на заявките към сайта.

analytics.js използва следните бисквитки:

_ga със срок на валидност 2 години - за разпознаване на уникалните потребители

_gat със срок на валидност 10 минути- за измерване на заявките към сайта

ga.js Java Script библиотека използва бисквитки за:

определяне кой домейн да се „измерва“

уникалните потребители

измерване на заявките към сайта

запаметяване на броя и времето на предишни посещения

запаметяване на информация за източника на трафика

определяне на началото и края на дадена сесия

Видове бисквитки, използвани от ga.js Java Script библиотеката:

__utma със срок на валидност от 2 години - използва се за уникалните потребители и сесиите. Бисквитката се обновява (включително и срокът и на валидност) всеки път, когато се изпраща информация до Google Analytics;

__utmt със срок на валидност от 10 минути - използва се за измерване на заявките към сайта;

__utmb със срок на валидност 30 минути - използва се да се определят новите сесии/посещения. Бисквитката се обновява (включително и срокът и на валидност) всеки път, когато се изпраща информация до Google Analytics;

__utmz със срок на валидност 6 месеца - запазва информация относно това как потребителя е стигнал до сайта. Бисквитката се обновява (включително и срокът и на валидност) всеки път, когато се изпраща информация до Google Analytics;

Как да управлявате бисквитките?

Можете да управлявате и изтривате бисквитките, когато пожелаете. Всички по-нови версии на популярните браузъри позволяват това. Потребителите могат да настроят своите браузъри да приемат или отхвърлят всички или определени бисквитки. Също така браузърите могат да бъдат настроени да Ви предупреждават, когато конкретен сайт използва бисквитки.

Internet Explorer

Firefox

Chrome

Opera

Safari

Safari за iPad и iPhone

Промени в нашата политика за бисквитки

Navimow.bg си запазва правото да променя своята Политиката за бисквитки. Всички бъдещи промени ще бъдат публикувани на страницата. 

Настоящата политика е актуална към дата 29.03.2023 г.

Обратна връзка

Ако имате въпроси, може да ни пишете на електронната поща: [email protected]

1. Политика на поверителност и защита на личните данни 

1.1. Личните данни, които се събират при извършване на доброволна регистрация /Клиентски профил/, подадена от клиента поръчка или изпратено запитване до Navimow.bg относно интересна за  Вас стока или услуга, са:

- име и фамилия, 
- имейл адрес, 
- телефонен номер и/или други,
- пощенски код на населеното място, 
- специални инструкции, ако бъдат попълнени такива,
- данни от обществения Facebook профил на клиента, ако влезе в нашата система, чрез него,
- данни от обществения Google+ профил на клиента, ако влезе в нашата система, чрез него, 
- адрес за  доставка на избраната от вас стока или услуга,
- IP адрес, от който  се извършва конкретната операция, с цел оторизиране разкриване на идентичността на потребители в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона, юридически процедури, анализ на трафика към сайтовете и предпазване от злонамерени атаки.

1.2. С цел нормалното обезпечаване на процеса на онлайн поръчка на  стоки и услуги, на  клиента се предоставя възможност да изяви своето изрично съгласие, че предоставя по-горе описаните свои лични или други данни на https://navimow.bg. Той се съгласява, че те могат да бъдат използвани от последния за следните цели:

За поддържане на акаунта на клиента, включително генериране на заявки за поръчки, изпращане на поръчани стоки и услуги, генериране на необходимите документи;

За изпращане на бюлетини или периодични уведомления по имейл, в случай че е  предоставил такова изрично съгласие;

За осъществяване на пазарни проучвания, наблюдение на продажбите и клиентското поведение.

За връзка с клиента при изпълнение на  конкретна поръчка или процесите по изпълнението й. Действието се  извършва от оторизиран служител на Navimow.bg. 

1.3 Лични данни, които се събират автоматично:

Когато посещавате някоя от уеб страниците ни, нашият уеб сървър автоматично разпознава и събира Вашия IP адрес, който е определен от Вашия доставчик на интернет услуги, като не  Ви идентифицира лично. Тези данни се записват в сърварните ни Log Files. Те съдържат съвкупност от системна информация за потребителя: IP адрес; ISP (Internet Service Provider); браузър, който използвате, когато посещавате сайт от групата (като Google Chrome, Internet Explorer и Mozilla Firefox); времето, което сте прекарали в https://navimow.bg и кои страници в сайта сте посетили.

1.4  Действия на Navimow.bg с цел  защита личните данни на клиента:

С цел ограничаване на възможността за съхранение на минимално количество от лични данни за  клиента, ние сме  възприели следната  търговска политика:

Всеки един клиент може да  направи  поръчка или запитване към Navimow.bg, без да се налага да има задължителна регистрация.

Всеки  клиент има възможност да попълни само необходимата лична информация, която ще му  позволи да осъществи директен контакт с фирма Коледжиков ЕООД (собственик на Navimow.bg) на посочените от Търговеца контакти. Преди да изпрати тази информация клиентът има възможност изрично да се  съгласи или откаже изложената в него информация да бъде използване за целите описани в секция 1 от настоящият документ.

Паролата, която се създава автоматично при генериране на поръчка, е шифрована, за да се осигури защита срещу неразрешен достъп до Вашата лична информация.

Запазването на поверителността и сигурността на личната информация на клиента е с най-висок приоритет. Достъп до нея имат  само онези служители на Navimow.bg, които трябва да влязат в контакт с нея с цел обработка на Вашата поръчка, запитване или изпращане на маркетингово съобщение в случай, че сте дали изрично съгласие. Клиентската  информация ще остане поверителна, освен когато разкриването й се изисква по силата на закон или за технически цели.

Navimow.bg съхранява Вашата лична информация толкова дълго, колкото е необходимо, за да се гарантира професионалното Ви  обслужване. В общия случай съхраняваме Вашите лични данни, докато съществува Вашият профил в https://navimow.bg или докато Вие изрично не пожелаете данните да бъдат заличени. Предоставената и събирана от Вас информация няма да се продава или да се предоставя за ползване безвъзмездно на когото и да е било без личното Ви съгласие за това.

Предоставяне на информация може да стане в случай на поискване от съответните държавни органи и институции, по ред и в случаи, определени в действащото българско законодателство. Ние полагаме максимално възможни усилия, за да защитим личната Ви информация, но въпреки това, при споделяне на информация в интернет следва да имате предвид, че предаването на информация по интернет никога не може да бъде напълно сигурно, както и че сигурността не може да бъде напълно гарантирана.

1.5 Права и възможности на Клиента във връзка с обработване на личните му данни:

Клиентът разполага с определени права съгласно приложимото законодателство по отношение на личните данни, които се съхраняват, а именно:

Клиентът има право да изисква достъп и да получи информация по отношение личните данни, които се съхраняват за него, както и информация, касаеща целите на обработването;

Клиентът има право по всяко време да поиска коригиране на неточни данни, свързани с него, както и допълване на непълните данни, ако това е целесъобразно и/или необходимо с оглед целта, с която данните се обработват;

Клиентът по всяко време може да оттегли съгласието си за използване на неговите лични данни, които са предоставени в предходен момент;

Ако клиентът прецени, че не желае Navimow.bg да обработва личните му данни, то същият има право да бъде “забравен”, т.е. клиентът може по всяко време да поиска личните му данни да бъдат изтрити при наличие на някое от следните основания:

- личните данни повече не са необходими за целите, за които са били събрани или обработвани по друг начин;

- в случай  че се оттегли съгласието си за обработване на личните му данни;

- ако личните данни се обработват незаконосъобразно;

- в случай че клиентът е възразил срещу обработването на личните му данни;

- други случаи, предвидени в законодателството, уреждащи защитата на личните данни.

1.6 Всички изброени права може да упражнени чрез подаване на писмено заявление в свободна форма на електронен адрес на Navimow.bg: [email protected]

Заявлението трябва да съдържа най-малко следното:

- потребителско име, имейл и други данни за идентифициране на съответното физическо лице;

- описание на искането;

- предпочитана форма за предоставяне на информацията;

Подаването на заявлението е напълно безплатно. Срокът за разглеждане на заявлението е едномесечен, считано от датата на получаване на заявлението.

1.7 Полезна информация за клиента:

Има редица полезни интернет информационни ресурси, които могат да са Ви от полза с цел да  контролирате поверителността си онлайн. Полезен линк: инициативата за мрежова реклама http://www.youronlinechoices.com/bg/.

Препоръчваме Ви да се запознаете с функциите и настройките за поверителност на браузъра, който използвате.

За да научите повече как ние ползваме трета страна за събиране и използване на информация в https://navimow.bg, моля посетете: www.google.bg/privacypolicy.html

За разрешаване на спорове по извънсъдебен път потребителите може да потърсят съдействие от Помирителна комисия. Имате две възможности:

Да подадете заявление за осъществяване на посредничество директно към КЗП: https://kzp.bg/pomiritelna-komisiya 

Да използвате Европейската платформа за онлайн решаване на спорове (ОРС) /http://ec.europa.eu/odr/ - единен портал за достъп, който позволява на потребителите и търговците в ЕС да уреждат споровете си, свързани с трансгранични онлайн покупки, а така също и с национални.

В Navimow.bg потребителят има възможност да избере метода на плащане на поръчаните от него стоки и услуги. 

Наложен платеж (в брой или с банкова карта при доставка)

Потребителят плаща в брой при доставка в брой или с банкова карта, ако куриерът разполага с мобилен ПОС терминал. 

Важно:  В някой случаи за плащането в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП). Ще получите фискален документ от куриерската фирма, който замества касовата бележка и удостоверява, че сте осъществили плащане. 

Банков превод по сметка на фирма Коледжиков ЕООД

Банкова сметка: BG46PRCB92301039394821 при Про Кредит Банк, клон гр. София.

Важно: Моля преди да платите конкретен продукт по банков път, първо да се свържете с наш търговец, за да потвърди, че продуктът е наличен, и да ви издаде проформа фактура. 

Изпълняваме поръчки, платени по банков превод, след постъпване на сумата по сметката на фирма "Коледжиков" ЕООД.       

Кредитна/дебитна карта

Във физическите магазини "Коледжиков" е възможно извършване на плащания чрез виртуален ПОС терминал, предоставен от Банка ДСК ЕАД част от OTP group, обслужваща Търговеца, с банкови карти VISA, MasterCard, Maestro и карти с логото на БОРИКА без физическото представяне на банкова карта на Търговеца, а чрез възможност за включване в системите за автентификация Verified by Visa, MasterCard SecureCode и секретен код на БОРИКА при плащания през Интернет. 

Фирма "Коледжиков" ЕООД по никакъв начин не събира, не съхранява и не обработва картови данни. Цялата информация за това се въвежда от клиента на платежната страница на Банка ДСК ЕАД, която е сертифицирана от МКО и поддържа 3D Secure Code – система за идентификация на картодържател в реално време при плащане на виртуален ПОС чрез секретна парола и осигуряване на максимална сигурност на картово плащане при Интернет търговец

Важно: Приемат се плащания само с банкови карти, издадени от България.

Купуване на лизинг

В случай че потребителят избере начин на плащане “Купи на лизинг”, следва да избере кредитор: УниКредит, BNP Pariba или Ти Би Ай Банк.  

Стъпки при избран кредитор УниКредит:

В Navimow.bg на Ваше разположение има специална форма за заявяване на кредит от УниКредит. От Вас се иска: 

Да изберете на колко погасителни вноски ще изплатите желаните стоки и услуги и да отбележите, че се съгласявате с Общите условия на UniCredit. Следва форма, в която трябва да въведете своите лични данни: Име, Фамилия, ЕГН, Телефон, E-mail и по желание коментар и допълнителен телефонен номер. 

Представител на УниКредит ще се свърже с Вас, за да Ви зададе няколко допълнителни въпроса. 

След минути ще получите отговор дали сте одобрени. Наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточните подробностите по извършването на покупката. 

Стъпки при избран кредитор БНП Париба или Ти Би Ай Банк:

В тези два случая трябва да дойдете на място във физически магазин на фирма "Коледжиков" ЕООД (собственик на Navimow.bg) и да попълните заедно с наш търговец Форма за заявяване на кредит (носете личната си карта). Непосредствено след изпращането й представител на кредитора ще Ви се обади, за да ви зададе няколко допълнителни въпроса. До няколко минути ще знаете дали сте одобрени, или не. 

Допълнителна информация

Всички плащания се извършват в български лева, независимо от вида на разплащане.

В зависимост от избрания от Вас начин за плащане ще получите съответната информация, касаеща плащането (данни за банково плащане, препратка към електронно терминално разплащане, инструкция за плащане на каса или др.). 

Потребителят заплаща стойността по фактурата на закупената стока с включена цена за доставка (извън случаите, в които му се полага безплатна доставка). При покупка на кредит цената за доставка не влиза в размера на отпуснатия стоков кредит. Тя се заплаща отделно.

Когато правите поръчка, която ще платите на кредит, тя постъпва за разглеждане и одобрение към съответната кредитна компания. След издаване на становище за одобрение на стоков кредит служител на Navimow.bg ще се свърже с Вас, за да уточни детайли за доставката на стоката с придружаващия я пакет документи за подпис. Като Клиент Вие трябва предварително да подготвите копие на личната Ви карта, заверено лично от Вас с подпис и "Вярно с оригинала", което ще предадете на куриера заедно с подписаните документи.

Клиентите нямат право да извършват чрез Виртуалния ПОС терминал на уебсайта на фирма "Коледжиков" ЕООД неправомерна трансакция или трансакция, извършена при условията на "измама" – трансакция, съзнателно (преднамерено) извършена с карта или картови данни, придобити по незаконен начин (изгубена, открадната, получена на базата на фалшиви документи и др.), както и с фалшифицирана или подправена карта, или с присвоени картови данни. Такава транзакция е направена без знанието и съгласието на автентичния картодържател и без неговото разрешение.

Независимо от валутата, с която разполагате по сметка, всички трансакции ще бъдат извършвани в български лева според актуалния обменен курс на Вашата банка. Всички цени са крайни с включено ДДС.

В случаите, когато се наложи да се възстанови сума при направено плащане с дебитна/кредитна карта, то това може да стане само и единствено по сметката на картата, с която е направено плащането, и в 7-дневен срок.

Екипът на Navimow.bg ще се свърже с Вас при обработване на поръчката Ви!

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички